Yıllarca Halkbank Şehit Haşim Türkoğlu İlkokulu
YILLARCA KÖYÜ ÇINAR DİYARBAKIR

VİZYON

Öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili yetenekleri doğrultusunda ilerleyen evrensel ahlâki değerlerle donanmış, nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli insan sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini ve haklarını savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan,yeteneklerini tanıyan bu yetenekler doğrultusunda ulaşmak istediği hedefleri gerçekleştirebilen kendini gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerleyen öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Okulumuz her yıl bir üst öğrenim kurumlarına yerleştirme oranında artış sağlamaya devam etmektedir.
Öğretim Şekli :GÜNDÜZ

GÜNDÜZ